Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
MAZ kirjutas:Juhul kui peaks lammutamiseks minema, siis oleksin laepolstrile (kui sobib) ja roolikattele huviline!
Masin on nüüd minu õue peal, hakkame siis vaikselt lammutama. Enamus kroomosi ja esi kapoti jätan endale, muu on kaubeldav. Kui kellegil dokumente vaja on, siis sellega saab ka ilmselt aidata.
Marko
53806079
MAZ kirjutas:Juhul kui peaks lammutamiseks minema, siis oleksin laepolstrile (kui sobib) ja roolikattele huviline!
Masin on nüüd minu õue peal, hakkame siis vaikselt lammutama. Enamus kroomosi ja esi kapoti jätan endale, muu on kaubeldav. Kui kellegil dokumente vaja on, siis sellega saab ka ilmselt aidata.
Marko
53806079
Tere,kas dokumendid koos kere numbritega on veel järgi
Minu sõidukid: Moskvich 408 ja 2140,Subaru leone ja Bmw e32 730
Ostan M408: 1) dokumendid koos kerenumbrite ja mustade registreerimismärkidega.
2) bensiinipumba,3) tagumised logarid,4) Kroomist küljepeeglid.
Marko
53806079
Tere,kas dokumendid koos kere numbritega on veel järgi