JÕULUAEG
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Re: JÕULUAEG
purjus päkapik, kes sa köögis glögipudeli ümber ajasid, head x-massi sulle ja kõigile teistele kah!
Respek Mah Authoritaaa!!! → http://www.facebook.com/RedStarKustomz
BTG Nordschleife 12:43
GT Nürburgring 3:42
BTG Nordschleife 12:43
GT Nürburgring 3:42
Minu pooltki Häid Jõule
Mossetegelased
Mossetegelased
Iž 2715
Kui sul on pukseerimiseks kolmnurka vaja siis küsi julgelt!
Kui sul on pukseerimiseks kolmnurka vaja siis küsi julgelt!
- mossejumal
Häid jõule ja Head uut aastat!
Minu poolt ka siis... Häid Jõule ja vana aasta lõppu!
tiliseb, koliseb, lonkab ja möliseb
vana lada nurga taga möliseb
miks mosse alati möliseb
ise samatmoodi koliseb.
häid pühi kõigile ja head uut aastat
vana lada nurga taga möliseb
miks mosse alati möliseb
ise samatmoodi koliseb.
häid pühi kõigile ja head uut aastat
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Kauneid pühi ja head jätkuvat vanat aastat!
Aga mina panen varsti jälle tööle. Mõnele inimesele tuleb täna ka veel jõuluvana mängida.
Aga mina panen varsti jälle tööle. Mõnele inimesele tuleb täna ka veel jõuluvana mängida.
Soovin ka tagantjärgi häid jõule!
Ja head uut 2010. aastat teile, mosserahvas!
Ja head uut 2010. aastat teile, mosserahvas!
Kunagi oli mul heleroheline 2140...
Head uut aastat siis kõigile foorumlastele!
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Head uut aastat kõigile
Vahetusfond:
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.