Võiks olla mis ühendab nii AZLK kui ka IZ mossed.See rohkem ettepanek.
aga miks mitte lihtsalt kiri "moškvitsh" nagu on esimesel pildil ning logo võiks teha nii nagu manks soovitab, vastavalt auto kodutehasele, nii AZLK kui IZ kirjaga.
selleks oleks vaja tiimi kedagi kes hakkaks sellega tegelema, alguses disainimine, siis tellimuste vastuvõtmine, tellimuste saatmine ja jagamine.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Võiks olla mis ühendab nii AZLK kui ka IZ mossed.See rohkem ettepanek.
aga miks mitte lihtsalt kiri "moškvitsh" nagu on esimesel pildil ning logo võiks teha nii nagu manks soovitab, vastavalt auto kodutehasele, nii AZLK kui IZ kirjaga.
selleks oleks vaja tiimi kedagi kes hakkaks sellega tegelema, alguses disainimine, siis tellimuste vastuvõtmine, tellimuste saatmine ja jagamine.
MOSKVITCH -oleks tegelikult jah üldine nimetaja kõigile -väga hea märkus !!!
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik 2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
Mida rahvas arvab, kui suvepäevadel osaleda Viitina kuuritsal? Mul on üks kuurits olemas, saame oma võiskkonna vette saata . http://www.viitina.ee/kuurits.pildid.php
Manks kirjutas:Mida rahvas arvab, kui suvepäevadel osaleda Viitina kuuritsal? Mul on üks kuurits olemas, saame oma võiskkonna vette saata . http://www.viitina.ee/kuurits.pildid.php
kuna ma ei tea mis asi see kuurits on, siis lugesin piltidelt nii palju välja, et mingi tokkide otsas olev võrk, millega saab väga eduliselt tiigi põhja koristada?
soovitan antud lingilt 2008 a. videot vaadata, seal on nähtu arusaadavam. Tegemist ongi nagu ramatukaante põhimõttega, kaks meest eesotsas tõmbavad kuuritsat ja tagumine mees künnab.
Nonii, asi selge. Manks, sina nagu üks korralik pikk Eesti mees, asud tagumist otsa juhtima Sul, nagu sealtkandi mehel, peaks kõik nipid selged olema, kuidas võit meie leeri tuua