hannes24 kirjutas:viitina kuurits oleks naiss küll, teine variant om rõuge paadiralli ajal, kes tahab võtab kummika ka kaasa, olen ise selle paadiralli läbi teinud, päris lahe värk ikka

Mis tüüpi ujuvvahenditega see toimub? Kuressaare Ametikool korraldab igal kevadel Vallikraavi paadiralli ja seal on igasugu elukaid olnud. Peaks vaatama kus ja millises olukorras on mõni aasta tagasi kasutatud Ametikooli Don (?) paat-haagis. See on see, mis nagu liigendnuga kokku käib. Endal olemas ka vana pisike NL toodetud töökorras päramootor. Ai krt, ma unustasin ära, minu sellel Mossel ei ole kärukonksu.
moskiito kirjutas: Nimelt on kaks varjanti jäänud õhku, mida suvepäevadel teha.
-Kuuritsapüük + muuseumi külastus.
- Lõuna-Eesti kauneimad paigad.
Kui juba teha, siis mõnuga. Hea oleks, kui mingi üritus ka vahepeale jääks. Kuuritsapüük kutsub kohale ka natuke meediat ja miks ka mitte oma Mossedega kaamerasse jääda või ajaleheveergudele sattuda.
Mul on praegu oma Mossega veel natuke nutused lood, kuna ei saa kuidagi liigpaksu lumekatte pärast elukat kätte, et saaks talle pisut ihuravi teha. Töömees ootab juba ammu kannatamatult seda hetke, millal keevitus kurjaks ajada.