jupstern100 kirjutas:Ei ole sõnu lihtsalt selle auto kohta kohemart kirjutas:Üks kena näide ka
kuid paraku ainuke probleem selle mossega on see et too prototüüp, mis kunagi tootmisesse ei läinudki.
jupstern100 kirjutas:Ei ole sõnu lihtsalt selle auto kohta kohemart kirjutas:Üks kena näide ka
Ahaa, see on siis Volksu klubi ja nahkhiir! Ehehe, ma loll ei saanud pihta. Aga tegelikult täitsa loogiline, et nad endale nahkhiire logoks võtsid - eks päeval on natuke narr taolise masinaga sõita jah. Ja muidugi omaniku rahakoti imeb kiirelt tühjaks kah. Nagu vampiirile kohane. Nüüd kindlasti keegi ütleb, et näe, kibestunud vennike, ei jaksa saksa autot osta. Krt mul on nendest saksa pannidest kõrini, olgu see siis mersu, BMW või VW. Kui ikka iga jumala nädal pidi tuttuute eeltoodud automarkide omanikke teenindusse venitama, siis saab saksa kvaliteeti kvaliteetseks pidada ainult jutumärkide vahel.moskiito kirjutas:Näiteks VW klubi logoks on nahkhiir. See on hoopis huvi tekkitanud, mis klubiga tegu.
Millise aadressi sa paneksid? Toimiva või mittetoimiva? Mina ise eelistaksin midagi taolist, mis oleks inimestel ilma mingi ajuväänamiseta selge. Kas tähed EMK oleval ja Eesti Moskvich Klubi all, või lihtsalt kunstiliselt kaunilt ja siin eelpool toodud '60 aastate stiilis Eesti Moskvich Klubi. Taoline stiil paneks nii mõnegi vana tegija nostalgiaga vaatama ja ma usun, et uuemad stiilikunstnikud ei hakkaks ka mitte urisema.moskiito kirjutas:Kui tõesti muidu ei saa, võib väikeses kirjas alla kirjutada mosseklubi foorumi aadressi.