jartmok kirjutas:M410 kirjutas:jartmok kirjutas:
Eesmärk polnud mul kedagi solvata vaid tahaks, et siit foorumist mõnigi või siis rohkem inimest oma masinad korda teeksid.
See on vast rohkem igaühe enda otsustada, kui palju aega ta oma masina peale kulutab või kuna ta selle kallal tegutseb.
Miks sa oma aega siis üldse siia minu teemasse raiskad, kas mõtetu polnud su postitus?
Oma eelmise lausega ma pidasin silmas pigem neid Mosseklubi tegelasi, kellede tegevus vähemal või rohkemal määral oma hobiauto kallal näib millegipärast just sind kõige rohkem häirivat, et nad ei tegele asjaga nii entusiastlikult, võrreldes sinuga.
Senimaani polnud siin mitte kellelgi teise klubiliikme kohta sellisel tasandil ütlemist, kes kui kiiresti ja mis ajaks peaks mingi tööga valmis saama, kuni sa hakkasid siin esimesena õiendama küll kodulehe valmimise asjus, miks need asjad venivad jne. ja lõpetades üldise suhtumisega teistesse, et "asi on tahtmises ja vabandused on laiskuse varjamine."
Ma ütlesin sulle juba korra, et see, et sul on antud momendil nii ajalisi kui ka muid võimalusi oma auto kallal tegeleda, ei anna sulle mingit õigust hakata siin teisi enda mõõdupuu järgi laiskadeks või saamatuteks sõimama.
Nii et lõpeta oma see isehakanud roodukomandöri mentaliteet ära ja käitu täiskasvanud inimese moodi.