Hääletus: mosseklubile tunnus kleeps
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Re: Hääletus: mosseklubile tunnus kleeps
vaata, sina ei ole mitte see mees, kes mu kodu üle kobisema tuleb.
seega võid rahulikult paar tooni vaiksemaks võtta
Ära siis ise endale oma sõnadega endale kahju tekita.risto626 kirjutas:vaata, sina ei ole mitte see mees, kes mu kodu üle kobisema tuleb.
- mossejumal
Võtke rahulikult,asja.Miks peab koguaeg vaidlema,ma lihtsalt ei saa aru.jartmok kirjutas:Ära siis ise endale oma sõnadega endale kahju tekita.risto626 kirjutas:vaata, sina ei ole mitte see mees, kes mu kodu üle kobisema tuleb.
Terekest.
Annaks enda hääle 5.variandi poolt.
See seostub ka ilusti logoga...
Annaks enda hääle 5.variandi poolt.
See seostub ka ilusti logoga...
lõpptulemus
1...3 häält
2...1 hääl
3...0 häält
4...0 häält
5...3 häält
6...23 häält
seega väikeste muudatustega saab ametlikuks logoks
1...3 häält
2...1 hääl
3...0 häält
4...0 häält
5...3 häält
6...23 häält
seega väikeste muudatustega saab ametlikuks logoks
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Varju eemaldamine logolt, minu arvates ilusam näeks välja.
see tulebki ainukese muudatusena. muu jääb samaksjartmok kirjutas:Varju eemaldamine logolt, minu arvates ilusam näeks välja.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Uus logo siis selline jh?
- mossejumal
Logo või kleeps,peaasi et keegi selle uuele kodukale üles paneks või siia,aga jh see klubi liigub foorumis ainult võiks rohkem üritusi olla. :)Aga jh mina ei saa sinna midagi teha,kuniks mul pole korralikku mosset.