AZLK 408(1966).Raiko21
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 408(1966).Raiko21
nendest plastliistudest tahaks millagil mõõdud saada. võibolla õnnestub mul neid kuskil teha lasta. Mul enda teisel mossel samasugune armatuur, ainult plastiosad puuduvad.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Koll, esivõre on originaal
Automoto foorumis, kasutaja nimega Leaver meisterdas omale vormid ja tegi oma punast värvi M 408-le armatuurlaua plastdetailid. Võibolla on ta tellimuse korras neid nõus veel tegema.moskiito kirjutas:nendest plastliistudest tahaks millagil mõõdud saada. võibolla õnnestub mul neid kuskil teha lasta. Mul enda teisel mossel samasugune armatuur, ainult plastiosad puuduvad.
Mingi jutt ka: http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=22835
Ongi jah, läks unise peaga 412-ga vahetusse, nende vanematel mudelitel siis see liist seal. Vabandan. Enam ööseti ei postita.raiko21 kirjutas:Koll, esivõre on originaal
Aga muidu mulle meeldibki ennast tsiteerida:
?kOll kirjutas: Piltidelt ei saa õigest värvi toonist aru aga tundub selline, mida väga tihti ei kohta. Mis nimega tehas on auto värvikoodi tähistanud?
Respek Mah Authoritaaa!!! → http://www.facebook.com/RedStarKustomz
BTG Nordschleife 12:43
GT Nürburgring 3:42
BTG Nordschleife 12:43
GT Nürburgring 3:42