Restaureeritud Mosse 2140, 1988 a, aare53
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: Restaureeritud Mosse 2140, 1988 a, aare53
Imelik.. mina pole veel sind Rakveres näinud
sama siin. sinu mosse nägin suht kähku ära aga toda pole veel kohanud.List_man kirjutas:Imelik.. mina pole veel sind Rakveres näinud
aga noh, viimasel ajal rohkem tallinnas kui rakveres viibitud paraku.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Võimalik, et nägin sind täna. Päris kena ikka. Esimest korda nägin, kui Moonakülla keerasid, teine kord patrullisid juba keskväljakul. Mingi kleps ka tagaaknal?
Tere. Õige Sul on et kleebs on taga klaasil.On üks vana laul sõnadega et volga uhke kaunitar ja moskwitz baleriin.Klaasil ongi BALERIIN.
2. mail sai see masin Kurtna laadal parklas ka ära nähtud, tõsiselt hea töö. Päriselu samahea kui pildil. Tõsiselt kena ja sile masin ikka!
Jõudu&edu,
Marek
Jõudu&edu,
Marek
Aitäh Marek kiidusõnade eest.Omal ka hea meel, et ikka märgatakse.Vaeva on ju palju nähtud.Täna sõidan Keila vahel.Suursõidul kohtume,Tsau.
- mossejumal
Nägin ka täna su BALERIINI ära Jäneda laadal.Päris ilus oli teine.