IZ 412 1975 Jartmok
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: IZ 412 1975 Jartmok
Tuli meelde,et kunagi satusin mingile lehele kus oli ka igast alumiinumist asju puhastatud, kuulpritsiga peaks saama väga ilusa tulemuse. Ei mäleta kas seal oli tehtud selle pritsiga või mitte.
-
http://www.valuvelg.com/klaaskuulipritsKilla kirjutas:Tuli meelde,et kunagi satusin mingile lehele kus oli ka igast alumiinumist asju puhastatud, kuulpritsiga peaks saama väga ilusa tulemuse. Ei mäleta kas seal oli tehtud selle pritsiga või mitte.
Ehk mõtled seda tööd.
On olemas ka haavliprits mis peaks tunduvalt odavam olema, aga tulemust ei oska rääkida, võib väga urbliseks selle pinna peksta. Tavaliselt kasutatakse seda ikka terase puhul.
akuhape vötab pleki ka ära sul pärast. ma räägin, spets mootoripuhastuse lahus on T-puhtax
http://www.t-puhtax.ee/et/taxonomy/term/11/all
http://www.t-puhtax.ee/et/taxonomy/term/11/all
Aitan Ebay'st asju tellida.
jartmok kirjutas:
Mis möginaga põhja üle tegid?
Pukseerimishaagise e Konna rent
arvatavasti mingi v2ga halb aine mis sulatas musta sealt alt yles ja segunes selle kollasega selliseks roheliseks
Viimati muutis SanderV, 23 Apr 2010 15:13, muudetud 1 kord kokku.
Jartmok. Arvad sa, et oli mõtekas panna enne radikas külge kui mootorit hakkad peale tõstma? Kui sa ei taha midagi kogemata ära rikkuda siis soovitan sul enne mootor peale panna ja siis radikas
SanderV kirjutas:arvatavasti mingi v2ga halb värv mis sulatas musta sealt alt yles ja segunes selle kollasega selliseks roheliseks
Sulatas musta üles, kulla kodani mõtle enne kui miskit räägid
Ole hea oota mootoripanekuni ära ja siis näed kuidas, kas ja mismoodi panen, keegi pole õelnud, et asjad sinna kinni korralikult kruvitud veel oleks. Tõstsin jalust ära, omale kohale senikaua.SanderV kirjutas:Jartmok. Arvad sa, et oli mõtekas panna enne radikas külge kui mootorit hakkad peale tõstma? Kui sa ei taha midagi kogemata ära rikkuda siis soovitan sul enne mootor peale panna ja siis radikas
Sa oled vist elukutseline automaaler?SanderV kirjutas:arvatavasti mingi v2ga halb värv mis sulatas musta sealt alt yles ja segunes selle kollasega selliseks roheliseks
olen töötand värvidega küll mis omavahel hakkavad "reageerima" millegipärast. Aga noh see selleks, miks see sul siis roheliseks tõmbas? Esimene mõte oli tglt et aine oli väga vedel ja ei katnud ära e musta värvi jäi läbi paistma, aga kui sa ütlesid et "tõmbas" roheliseks siis ma ei kujuta enam ette ka mis võiks olla.
aga kolme posti üksteise otsa teha polnud kyll vaja eriti PEACE!
okjartmok kirjutas:Ole hea oota mootoripanekuni ära ja siis näed kuidas, kas ja mismoodi panen, keegi pole õelnud, et asjad sinna kinni korralikult kruvitud veel oleks. Tõstsin jalust ära, omale kohale senikaua.SanderV kirjutas:Jartmok. Arvad sa, et oli mõtekas panna enne radikas külge kui mootorit hakkad peale tõstma? Kui sa ei taha midagi kogemata ära rikkuda siis soovitan sul enne mootor peale panna ja siis radikas
aga kolme posti üksteise otsa teha polnud kyll vaja eriti PEACE!