leidsin ühe "augu" kust lubati piltide järgi mulle need 2140 kleepsud teha. Kui läheb õnneks ja saan need, siis võin jagada. (lähima 2 nädala jooksul selgub)viirusboy kirjutas:Hämmastav ongi see, et paljudel on igasugu kleepse, aga kust sabloonid saadi, ei tea keegi. Saaks ka vb kleepsu mõõtmetega hakkama, et teeks ise sablooni
Kleepsud autole
Re: Kleepsud autole
Azlk 408 ´65 ja Azlk 2140 '80
Selge, jään ootama tulemusi vahest saan oma mossele ka need avtoexpordi kleepsud selle "augu" kaudu tehtud...
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
-
No kas oled saanud kleepsud juba või ei ??mart kirjutas:leidsin ühe "augu" kust lubati piltide järgi mulle need 2140 kleepsud teha. Kui läheb õnneks ja saan need, siis võin jagada. (lähima 2 nädala jooksul selgub)viirusboy kirjutas:Hämmastav ongi see, et paljudel on igasugu kleepse, aga kust sabloonid saadi, ei tea keegi. Saaks ka vb kleepsu mõõtmetega hakkama, et teeks ise sablooni
Oleks kah soovi nende järele kui oleks võimalus ??
Mosse is da best Tel :56317983
- A.Roosenberg
Upitaks siis teemat, omal oleks samuti vaja selliseid kleepse, oskab keegi öelda palju ligikaudu maksma lähevad?
Minul läksid need kleepsud maksma 400.- aga kuna ma lasin need tuttava firmas teha siis see oli sõbrahind... reaalset hinda ei oska õelda kahjuks.
mis teil nende kleepsudega on mul endal ka peal aga tõmban nad arvatavasti lähipäevil maha... ei meeldi üldse kohe
- A.Roosenberg
Vanad veneajale kohased kleepsud ? Kui on, siis püüa korralikult maha saada ja saada mulle. Kulud maksan ise kinni.SanderV kirjutas:mis teil nende kleepsudega on mul endal ka peal aga tõmban nad arvatavasti lähipäevil maha... ei meeldi üldse kohe
"2140"
ma ei tea mida sa mõtled veneajasuguste kleepsude suhtes.... endal peal sellised...