IZ 412 1979 Järvpõld
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: IZ 412 1979 Järvpõld
Aitäh! Head põrumist sullegi!
Soovin ka palju häid mõtteid teile! Mosu on kaunis nagu ikka.
IZ 412 IE '82
Lisaksin siinkohal, et kõik abituriendid võiksid eksamitele mossega minna. Ma kahjuks kleidi-seelikuga roolimisega hakkama ei saastern100 kirjutas:Järvpõld kirjutas:Nii. Kevad käes, auto ka vahetevahel kodus. Homme siis Eesti keele riigieksam ja kuna kombeks on saanud, siis hommegi lähen mossega.
Ilusat kevadet!
Ka ise sõidan homme oma salatirohelisega kooli kirjandit kirjutama. Edu!
mis seal keerulist om siis, minu kaasa saab ilusti lendleva riietusega auto rooli keeratudKaisa kirjutas:Lisaksin siinkohal, et kõik abituriendid võiksid eksamitele mossega minna. Ma kahjuks kleidi-seelikuga roolimisega hakkama ei saastern100 kirjutas:Järvpõld kirjutas:Nii. Kevad käes, auto ka vahetevahel kodus. Homme siis Eesti keele riigieksam ja kuna kombeks on saanud, siis hommegi lähen mossega.
Ilusat kevadet!
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Natust liiga kitsad seelikud. Aga eks reedel saab järele proovitudmoskiito kirjutas:mis seal keerulist om siis, minu kaasa saab ilusti lendleva riietusega auto rooli keeratudKaisa kirjutas:Lisaksin siinkohal, et kõik abituriendid võiksid eksamitele mossega minna. Ma kahjuks kleidi-seelikuga roolimisega hakkama ei saastern100 kirjutas:Järvpõld kirjutas:Nii. Kevad käes, auto ka vahetevahel kodus. Homme siis Eesti keele riigieksam ja kuna kombeks on saanud, siis hommegi lähen mossega.
Ilusat kevadet!
Järelikult ühiskonna eksam Aga autost rääkides, siis sain oma undamisest lahti. Probleem seisnes ikkagist rattalaagris, paremas. Nüüd palju mõnusam sõita
Nüüd on lugu selline, et kuna mul tekivad vahest kummalised mõtted ja ideed, siis sai täna üks mosse koju veetud. Haigus lõi vist välja
Selline isend siis. http://www.soov.ee/vi/1736031.htm
Fotosüüdistusi omalt poolt veel pole, aga küll tuleb
Selline isend siis. http://www.soov.ee/vi/1736031.htm
Fotosüüdistusi omalt poolt veel pole, aga küll tuleb
Piltide pealt tundub küll väga korralik. Kuidas reaalne seisund on?
Õnnitlused ka minu poolt.
Õnnitlused ka minu poolt.
IZ 412 IE '82