IZ 412 1990 sass
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: IZ 412 1990 sass
varsti ma tulen keeran sult need veljed öösel alt ära... endale neid ilusaid asju alla vaja
Kood: Vali kõik
varsti ma tulen keeran sult need veljed öösel alt ära... endale neid ilusaid asju alla vaja :D
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
Tänud! Kena on küll, aga peaks kuskilt väheke asjalikumad porilapakad ka hankima.Talts kirjutas:Laiade velgedega on mosse kuradima kena. Edu!
SanderV kirjutas:varsti ma tulen keeran sult need veljed öösel alt ära... endale neid ilusaid asju alla vaja
Kui ära kaovad, siis tean kellelt küsida.viirusboy kirjutas:Ära loe mu mõtteidKood: Vali kõik
varsti ma tulen keeran sult need veljed öösel alt ära... endale neid ilusaid asju alla vaja :D
mina ei tea midagi sellest kui ära kaovad
It lives!
Reaalselt on vaja veel peegleid, mis läbi esiukse plastikust kolmnurga käivad, esivöre "prille", kahte tiivapealset suunatuld ja uusi numbrimärke. Aga päris mönus on hetkel - uksed käivad hästi ja enamvähem köik on korras.
Siiski üks häiriv heli on, mis tuleb vist eestpoolt - pöörete töstmisel u. 3000 +- 400 pöörde juures tekib mingi vastik kolin mootorisse (koormusega ja sooja mootoriga, külmalt ja tühikäigul sellist häält ei ole).
Reaalselt on vaja veel peegleid, mis läbi esiukse plastikust kolmnurga käivad, esivöre "prille", kahte tiivapealset suunatuld ja uusi numbrimärke. Aga päris mönus on hetkel - uksed käivad hästi ja enamvähem köik on korras.
Siiski üks häiriv heli on, mis tuleb vist eestpoolt - pöörete töstmisel u. 3000 +- 400 pöörde juures tekib mingi vastik kolin mootorisse (koormusega ja sooja mootoriga, külmalt ja tühikäigul sellist häält ei ole).
Allo!
Kelle oma too kollane oo?
Kelle oma too kollane oo?
Eks sa loe akna pealt.
Öhtuti ikka näen sellist pilti:
tee ikka kõik veljed ilusaka
Mötled kroomitud veljekapsleid? Need olemas, aga söbra juures hetkel ja pole viitsinud ära tuua. Jaanipäeva aegu ilmselt toon ja panen külge.SanderV kirjutas:tee ikka kõik veljed ilusaka