IZ 412 1990 sass
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: IZ 412 1990 sass
Ma usun et ta mõtles, et kas sa värvid veljed valgeks või midagi... Aga veljekapslid või ilukilbid on ka head asjad
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
Köik veljed on valgeks värvitud juba... Seega ei tea, mis ta mötles.viirusboy kirjutas:Ma usun et ta mõtles, et kas sa värvid veljed valgeks või midagi... Aga veljekapslid või ilukilbid on ka head asjad
Igatahes vahepeal toimunud niipalju, et vahetasin karburaatorit (jälle!). K126 asemel läks peale DAAZ-2140, millel sai köik kuluosad ära vahetatud (remontkomplekt poest). Alguses töötas ideaalselt ja peale väikest prooviringi kadus tühikäik.
Külge panin mingi korraliku antenni ka, mis aitab raadiol normaalselt funktsioneerida.
Ja jätkuvalt on mingi loll kolin mootoris - ise kahtlustan hetkel ketileevendit. Vöib-olla kett lötv lihtsalt... Ei tea, täna vaatan ruttu üle.
mõtlesin värvi jah.. esimesed tunduvad kuidagi "vanad"
Tunduvad ainult... Esimestel on piduritolmu peal jne. Köik veljed said enne alla panemist uue värvkatte.SanderV kirjutas:mõtlesin värvi jah.. esimesed tunduvad kuidagi "vanad"
kuidas edeneb? Kuulsin et suloli mootor kotti jooksnud vahepeal
Tösi ta on... Ma küll ei tea, kus seda kuulsid, aga mootoril köva kolin tuli sisse ja käib raskelt ringi. Vötsin esialgu plokikaane maha - 3. silindri kolb valjub allapoole, kui muljuda ülevalt. Juhtus see siis 22. kuupäeval - eelmine aasta sama päev lendas tagasild...SanderV kirjutas:kuidas edeneb? Kuulsin et suloli mootor kotti jooksnud vahepeal
Kui pidustused läbi, siis ilmselt vötan mootori täiesti laiali ja uurin, mis viga.
kui kolb vajub alla siis pakkun kahte varjanti. Kolvi sõrm ütles tööleppingu üles ja kepsu saaled otsustasid et aitab neil tööst, aeg pidu panna.sass kirjutas:Tösi ta on... Ma küll ei tea, kus seda kuulsid, aga mootoril köva kolin tuli sisse ja käib raskelt ringi. Vötsin esialgu plokikaane maha - 3. silindri kolb valjub allapoole, kui muljuda ülevalt. Juhtus see siis 22. kuupäeval - eelmine aasta sama päev lendas tagasild...SanderV kirjutas:kuidas edeneb? Kuulsin et suloli mootor kotti jooksnud vahepeal
Kui pidustused läbi, siis ilmselt vötan mootori täiesti laiali ja uurin, mis viga.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
enar rääkissass kirjutas:Tösi ta on... Ma küll ei tea, kus seda kuulsid, aga mootoril köva kolin tuli sisse ja käib raskelt ringi. Vötsin esialgu plokikaane maha - 3. silindri kolb valjub allapoole, kui muljuda ülevalt. Juhtus see siis 22. kuupäeval - eelmine aasta sama päev lendas tagasild...SanderV kirjutas:kuidas edeneb? Kuulsin et suloli mootor kotti jooksnud vahepeal
Kenad hääled su Mosul.
Mis prille sul vaja on?
Head jaani!
Mis prille sul vaja on?
Head jaani!