Endal seisab veel üks remont ees enne,kui saan öelda,et asi korras.
Huvitav on see,et Elva linnas varieerub selle Tad õli hind ikka päris kummaliselt!

Mis, puudutab kohalikke kauplusi,siis ilmselt olematu käibe tõttu peab hinda iga kuu 10 sendi võrra kergitama. Arvestades voolu ja rendi pindade hinda. Kui järgmine aasta elekter ka kallineb siis ma julgen ennustada,et lihtlabase hinna juurde keevitamisega,kus reaalne käive on väike. Tuleb nii mõnelgi poel uksed jäädavalt kinni panna. Samas see on minu jaoks alati müstika,kui räägitakse poes!?,et hind tõusis,kuna venemaal on hinnatõus?hulgus kirjutas: ps. aru ma ei saa, miks meie jaekaubanduses maksab pidurisilinder miskisele mädanevas kapitalistlikus maailmas kokku pandud sõidukile, mitu korda vähem, kui korralikule nõukogude masinale?
Mosse on jaekaubanduse jaoks haruldane masin, selle juppe on kallis sees pidada. Kui plaanid tõsiselt mosset pidada, siis soovitan osta.ee lehte jälgida, vahel on seal huvitavaid pakkumisi. Viimati ostsin selle kupatuse äraMAZ kirjutas:Mis, puudutab kohalikke kauplusi,siis ilmselt olematu käibe tõttu peab hinda iga kuu 10 sendi võrra kergitama. Arvestades voolu ja rendi pindade hinda. Kui järgmine aasta elekter ka kallineb siis ma julgen ennustada,et lihtlabase hinna juurde keevitamisega,kus reaalne käive on väike. Tuleb nii mõnelgi poel uksed jäädavalt kinni panna. Samas see on minu jaoks alati müstika,kui räägitakse poes!?,et hind tõusis,kuna venemaal on hinnatõus?hulgus kirjutas: ps. aru ma ei saa, miks meie jaekaubanduses maksab pidurisilinder miskisele mädanevas kapitalistlikus maailmas kokku pandud sõidukile, mitu korda vähem, kui korralikule nõukogude masinale?
Nagu WTF,see jutt ei pea paika mitte kusagilt otsast.
Kahju,et erinevalt Ladast, ei tehta mossele läänes osasid.
Rikkus on suhtelineMAZ kirjutas:Kahjuks kõik huvilised pole nii rikkad kui herra Manks seda on. Osta.ee võib neid asju olla aga nii kui sa midagi tahad ilmub ei tea kust, 10 spekulanti või pakkujat juurde ja hind kerkib lõppematusse.
Samuti pole ka neid garaaže teab palju alles,kus võiks veel mosse juppe olla.
Selles osas olen nõus,et jae kaubanduses on mosse jupp sama vähe levinud,kui USA auto poes 50-60date MOPARi jupp.
Talupojale teadmiseks,et venemaal tehakse palju enam juppe järgi aga osad jupid on tehtud ka Hiinas. Võrreldes meie poodidega,kus müüakse iidvanu lao jääke. Siis venemaal saab paremini varustatud poest ka plekiringi,soovi korral. Aga jah need on kaks erinevat süsteemi.
Tundub,et veneaegne Mosse kaup on kõige parem. Ma ise pole ammu enam poest juppe ostnud,sest kõik jupid tulevad lausa sülle ja koju kätte.MAZ kirjutas:Ma ausalt neid poode väldin,kuna 90% juhtudest on kaup üle hinnatud ja vilets pealekauba.
Tuleb otsida mujalt,isegi kui see tähendab käe sõnnikusse sisse pistmist.