M400 1950 viljandimosse
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
-
M400 1950 viljandimosse
Tere kaasvõitlejad
Oman siis mosset M400 aastast 1950. See masin oli üks esimesi Viljandis, selle masina ostis minu vanaisa. Masin on normaalses seisukorras, võtsin ta nüüd lahti et restaureerida ta originaali. Seadsin omale eesmärgiks saada ta valmis oma 40 aasta sünnaks, mis on kahe aasta pärast.
Viljandimosse
Oman siis mosset M400 aastast 1950. See masin oli üks esimesi Viljandis, selle masina ostis minu vanaisa. Masin on normaalses seisukorras, võtsin ta nüüd lahti et restaureerida ta originaali. Seadsin omale eesmärgiks saada ta valmis oma 40 aasta sünnaks, mis on kahe aasta pärast.
Viljandimosse
-
Re: M400 1950 viljandimosse
Tere taas
Mul pildid ainult oma arvutis olemas ja siit ma neid ülesse laadida vist ei saa.
Mulk
Mul pildid ainult oma arvutis olemas ja siit ma neid ülesse laadida vist ei saa.
Mulk
Pildid tuleb kuhugi internetilehele üles panna Ja siis postitada nt link.
Endine Super-Lux.
-
Seda ma isegi arvasin
Kui kunagi viitsimist on siis panen kuskile ülesse.
Kui kunagi viitsimist on siis panen kuskile ülesse.
-
No nii, vast sai kõik õieti ja paar pilti siis ka ülesse pandud oma mossest.
http://nagi.ee/photos/tupk2008/sets/184041/
Mulk
http://nagi.ee/photos/tupk2008/sets/184041/
Mulk
Mnjaa...
Tööd temaga küll jagub, aga kordatehtuna võib tast päris kena asja saada
Tööd temaga küll jagub, aga kordatehtuna võib tast päris kena asja saada
-
No tööd ikka nats on jahh. Olen ta nüüd enam vähem luukereks võtnud, uksi ei saa eest ära, hinged kõvasti kinni. Siis plaanin kõik jupid eraldi viia haavli pritsi alla ja peale pritsitamist tõmmatakse kohe krunt peale jne.
Mulk
Mulk
Tahaks loota, et need haavlipritsiga puhastustööde tegijad siis väga hoogu ei satu ja kõiki detaile üleni haljaks ei lase.
Pärast ei ole nende "kõveraks tulistatud" plekkidega enam suurt midagi peale hakata.
Pärast ei ole nende "kõveraks tulistatud" plekkidega enam suurt midagi peale hakata.