- partnermosse
- Telefon: 58550555
Ei oska selles foorumis oma avatari muuta.Ei leia sellist nuppu, kus valikuid saaksin teha oma arvuti fotoseeriatest.
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik
2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht
No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
- wax
- Site Admin
- Telefon: 53414666
- Kontakt:
Re: Avatar
Oma arvutist ei saagi foorumisse avatari upladida. ka eelmises foorumis polnud sellist võimalust. Pane pilt kuhugi netti (hot.ee, imagebanana.com, imageshack.us, ...) ja siis pistad pildilingi sinna kasti Avatar välislehelt: Sisesta avatari URL
- partnermosse
- Telefon: 58550555
Tänud info eest Nagu näha ,sain hakkama
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik
Teeks ettepaneku liikuvad avatarid ära keelata. Suht pinda käib kui mingi asi kogu aeg vilgub.
Kui Opel katki läheb, on Mossel veel 3 minutit jäänud.
Tiit kirjutas:Teeks ettepaneku liikuvad avatarid ära keelata. Suht pinda käib kui mingi asi kogu aeg vilgub.
tupsman'i avatar on raju http://mosseklubi.planet.ee/foorum/memb ... file&u=104
Gardaan,keneraator,garba,tüüs,garter........
Jajah suunatuled peaks kah ära keelamaTiit kirjutas:Teeks ettepaneku liikuvad avatarid ära keelata. Suht pinda käib kui mingi asi kogu aeg vilgub.
иж 2715
Vajalikku ja mõttetut asja palun mitte segi ajada.tupsman kirjutas:Jajah suunatuled peaks kah ära keelamaTiit kirjutas:Teeks ettepaneku liikuvad avatarid ära keelata. Suht pinda käib kui mingi asi kogu aeg vilgub.
üldiselt nõus Tiiduga. avatari suhtes peaks olema siin sama nõue kui mitmetes teistes foorumites- avataril võib kujutada ainult enda autot või mõnda sealt küljest pärit detaili. mosseklubi foorumis tegutseval kasutajal on kõigi eelduste kohaselt ka mosse olemas ning miks mitte seda avatarina kasutada? jääks ära igasugune muu BS, mida siia avatari pähe topitakse.
Jahah, ja keelame veel sada asja ära? Nagu võõrastele automarkidele viitavad numbriühendeid kasutajanimes? Kui mu auto pole pikka aega üldsegi fotogeeniline, kas ma ei tohikski siis avatari panna, isegi kui ma nii väga tahaks sinna midagi? Las olla parem nii, nagu on. Mind need ei häiri, kuniks nende laadimisaeg mu kannatust ületama ei hakka, aga seda vist ei saa juhtuda.
Ma ei näe mõtet avataril kujutavat asja nüüd küll piirama hakata. Aga sellised liikuvad (poksiv kass) käib ikkagi tõsiselt pinda. See ei ole päris mingi delfi noortekas ka, kus oma internetileide demonstreerida.