sisselogimisest
sisselogimisest
Mingil müstilisel põhjusel on Mosseklubi foorum ainumas koht, kuhu tuleb igal korral eraldi sisse logida...
Ei aita "Logi mind sisse automaatselt igal külastusel" ega miskit. Tasub vaid korraks lehelt väljuda, kui juba oledki välja loginud.
Win8 ja Mozilla, viimase küpsistes ühtki nime tuttavat ei leia. Vanas arvutis, mujal phpbb. foorumites ja teistel teadaolevatel arvutitel sellist asja ei esine.
mitte et väga segaks, aga tehniline huvi...
Ei aita "Logi mind sisse automaatselt igal külastusel" ega miskit. Tasub vaid korraks lehelt väljuda, kui juba oledki välja loginud.
Win8 ja Mozilla, viimase küpsistes ühtki nime tuttavat ei leia. Vanas arvutis, mujal phpbb. foorumites ja teistel teadaolevatel arvutitel sellist asja ei esine.
mitte et väga segaks, aga tehniline huvi...
Re: sisselogimisest
ei tea, puudub selline probleem nii W8, Linuxi, kui Androidiga.. kasutan Chrome, sisseehitatud ja muid brausereid... paned linnukese esimest korda, salvestad parooli ja läheb ise..
pidin ka korra küpsised ära kustutama, aga ikka toimib.
vaata üle oma brauseri settingud. firefoxil saab küll ära määrata, millal küpsiseid kustutada, vb sul linnuke sattunud, et peale igat sessiooni "unustab" ära...
pidin ka korra küpsised ära kustutama, aga ikka toimib.
vaata üle oma brauseri settingud. firefoxil saab küll ära määrata, millal küpsiseid kustutada, vb sul linnuke sattunud, et peale igat sessiooni "unustab" ära...
Mul sama probleem androidiga, aina logi sisse koguaeg. Aga win7 kirjutan otsinguribale M tähe, vajutan enter ja mul on kohe ees uued postitused
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
ei tea, minul kl probleeme kuskil pole esinenud. nii win7, 8, linux kui ka teistega probleeme ei esine.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
- wax
- Site Admin
- Telefon: 53414666
- Kontakt:
Näppisin natuke seadeid. Andke teada, kas läks paremaks või ei.
Mul tuleb paar korda kuus ette sisse logimist, nii telefoniga kui ka arvutiga.
Iž 2715 1988 / Volvo S40 / Mitsubishi Pajero 1990
Soodsad keevitus tööd Rakveres.
53707925 - Lauri
Soodsad keevitus tööd Rakveres.
53707925 - Lauri
mario kirjutas:ei tea, puudub selline probleem nii W8, Linuxi, kui Androidiga..
Mis tähendab, et linnukesed jm seaded said ikka kontrollitud enne kui küsida.hulgus kirjutas:Mingil müstilisel põhjusel on Mosseklubi foorum ainumas koht, kuhu tuleb igal korral eraldi sisse logida...
Vanas arvutis, mujal phpbb. foorumites ja teistel teadaolevatel arvutitel sellist asja ei esine.
Tänan proovimast, aga ikka sama, käid korraks ära ja oledki väljas. Ju see arvuti Mosseklubi küpsised ei söö...wax kirjutas:Näppisin natuke seadeid. Andke teada, kas läks paremaks või ei.
ju siis sest nagu ütsi, minul pole mitte ühegi op süsteemi ega browseriga porbleeme.hulgus kirjutas:mario kirjutas:ei tea, puudub selline probleem nii W8, Linuxi, kui Androidiga..
vaata üle oma brauseri settingud. firefoxil saab küll ära määrata, millal küpsiseid kustutada, vb sul linnuke sattunud, et peale igat sessiooni "unustab" ära...Mis tähendab, et linnukesed jm seaded said ikka kontrollitud enne kui küsida.hulgus kirjutas:Mingil müstilisel põhjusel on Mosseklubi foorum ainumas koht, kuhu tuleb igal korral eraldi sisse logida...
Vanas arvutis, mujal phpbb. foorumites ja teistel teadaolevatel arvutitel sellist asja ei esine.Tänan proovimast, aga ikka sama, käid korraks ära ja oledki väljas. Ju see arvuti Mosseklubi küpsised ei söö...wax kirjutas:Näppisin natuke seadeid. Andke teada, kas läks paremaks või ei.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
sama värk on mul kui maili tuleb kiri, et on saadetud sönum sulle, vajutan siis lingile, tahab, et sisse logiks. Lähen siis liht mosseklubi lehele ja seal olen sees...
Pukseerimishaagise e Konna rent
mul sama, iga kord logi uuesti