Hüljatud Mossed. Mossed vanarauas.
Re: Hüljatud Mossed. Mossed vanarauas.
Üks kehv pilt minu mossest, mis nüüd sõidab taevastel maanteedel.
MZMA 408 '68 [77 ZFP]
Mossehaigus - Hing ihaldab uhket Volgat, aga mingi seletamatu jõud kisub ikka robustse Moskvitši poole.
Mossehaigus - Hing ihaldab uhket Volgat, aga mingi seletamatu jõud kisub ikka robustse Moskvitši poole.
Hetkel Võru Kuusakoskis kaugelt vaadates päris viisakas roheline 2140.
ja vähem viisakam 400Martpoiss kirjutas:Hetkel Võru Kuusakoskis kaugelt vaadates päris viisakas roheline 2140.
Vahetusfond:
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
Viimati kui mina mööda sõitsin paistis tagantpoolt kaheukseline Opel Kadett, M400 ei näinud.
Ühe mosse kurb lõpp.Lihtsalt rüüstati ära
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
esimese klaasi tihend koos liistuga on väga defka, kui ta korralik on
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Hendriku postitatud foto meenutab mulle seda autot ühest filmist.
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981
Christine (1983). Väärt film, soovitan vaadata.MAZ kirjutas:Hendriku postitatud foto meenutab mulle seda autot ühest filmist.
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš