IZ 412 ie 1984 priitvil
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
IZ 412 ie 1984 priitvil
Olen siin foorumis staašikas vaatleja olnud, huvitav on lugeda mida keegi teeb, kes kuidas oskab. Silma on ka jäänud see lause "Mul on punane mosse. Äge auto on". Mõtlesin et teeks siis õige ühe punase ägeda mosse. Projekti alustamiseks toorik on nüüd olemas. Eelmine omanik suutis selle auto küll jutu järgi tutikaks rääkida aga tegelik hetke seisukord on siis selline: mootor töötab 2 silindriga, parematel päevadel 3-ga; sidur libiseb nii palju kui üldse võimalik; väiksel proovisõidul kostus siduri ja käigukasti piirkonnast päris kosmilisi hääli; elektrisüsteemist toimivad süütesüsteem, ääretuled, salongi vent. (kõik kaitsmed on terved), rehvid on slikid, klaasid on terved, uksed püsivad küljes.
Re: IZ 412 ie 1984 priitvil
Siin pole muud,kut sitkust ja jõudu Mosu kallal igav ei hakka
Ikkagi inimene.
Mis sest,et muhulane
Mis sest,et muhulane
- partnermosse
- Telefon: 58550555
Kuidas mosse ehitus areneb?priitvil kirjutas:Olen siin foorumis staašikas vaatleja olnud, huvitav on lugeda mida keegi teeb, kes kuidas oskab. Silma on ka jäänud see lause "Mul on punane mosse. Äge auto on". Mõtlesin et teeks siis õige ühe punase ägeda mosse. Projekti alustamiseks toorik on nüüd olemas. Eelmine omanik suutis selle auto küll jutu järgi tutikaks rääkida aga tegelik hetke seisukord on siis selline: mootor töötab 2 silindriga, parematel päevadel 3-ga; sidur libiseb nii palju kui üldse võimalik; väiksel proovisõidul kostus siduri ja käigukasti piirkonnast päris kosmilisi hääli; elektrisüsteemist toimivad süütesüsteem, ääretuled, salongi vent. (kõik kaitsmed on terved), rehvid on slikid, klaasid on terved, uksed püsivad küljes.
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik
2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht
No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht
No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks
töö käib, aga ma ei hammusta läbi, kuidas siia pilte lisada saab...
Võtsin teisest teemast õpetuse
1) Tee lahti pilt;
2) Vajuta pildil olles hiire PAREMAT nuppu;
3) Vali valikutest "Copy image URL";
4) Siin, oma auto teemas kirjuta peale juttu [img]...[/img];
5) Hiir [img] kastide vahele, hiire parem nupp ja PASTE (... asemele)
Loodan,et oli abiks
1) Tee lahti pilt;
Loodan,et oli abiks
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
See eeldab, et pilt on juba kuskil üleval. Kui on, siis see töötab täiesti edukalt.HendrikR kirjutas:Võtsin teisest teemast õpetuse
1) Tee lahti pilt;
Loodan,et oli abiks
Kui aga pole, siis minu arvates lihtsaim variant on http://www.upload.ee - lehekülg on eestikeelne ja annab kohe ka erinevad lingid ka, mida tarvis vöiks olla.. nii pisipildina kui originaalsuuruses on võimalik kohe bb-kood postitusse kopida ja ongi asi valmis. (näed siis kui pilt üles laetud) Kui asi ikka selgusetuks jääb, võin veel selgitada.
Ammu aega tagasi, kui see suksu oma pessa tuli
Teadjamatele küsimus- kas 2,0 mosse mootoriploki kõrgus on sama mis vanal 1,5 plokil? (vaatamata suuremale kolvikäigule)
Kui mootorite osas küsimusi, kirjuta, vastan kuidas oskan
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!