Soovin kõikidele mossehulludele vana-aasta lõppu j uue algust, et masinad teil kestaksid ja ehitage aga uusi masinaid üles, kas taastades originaaliks või päris uut autot ehitades. Hea et me oleme suutnud üles ehitada meeldiva perekonna, kus ollakse mõistvad ning kus ka esineb intriige. Möödunud aasta oli meile meeldejääv ja sündmuste rohke aasta, sai talverallil käidud, mis meenutas rohkem mudarallit, järgnes tšehhi sõit ning siis meie enda üritus, mis oli tänavu ka esmakortselt rahvusvaheline kuna meid külastasid mossehaiged leedust. Mina isiklikult pean möödunut aastat kordaläinuks ja seda igas mõttes. Jah foorumis on hõõrumisi olnud mõne inimesega kuid mina viha ei pea. Igas peres peabi ka tülid olema, see soodustab ainult puhtama õhu tekket. Meil tiimis on juba tuleva aasta ürituse suhtes mõtted liikuma hakkanud. Kuhu me teid viime, jääb veel saladuseks kuid saate teada üsna kindlalt kevadel, loodan et asi on paigas 2 kuud enne toimumist, et kõigil oleks aega plaane seada. Kas mina ka selles kaasa löön, keeruline öelda hetkel, eks see kevadel selgub, sest pean enda ja pere elus gardinaalseid muudatusi tegema sest sedasi edasi minna ei ole võimalik. Lähemad sõbrad-tuttavad on juba kursis aga kui aeg küps, eks annan teile samuti teada. Üks on kindel, foorumist ma eemale ei jää.
Praeguseks aitab ning minge nautige aastavahetust, sööge-jooge ja tundke elust rõõmu. Elage tänases, mitte homses ja kõik loksub ise paika!

Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.