IZ 2715 .1989 aasta mossejumal
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
- mossejumal
IZ 2715 .1989 aasta mossejumal
Teeme ikka sellele liikmele uue teema ikka.
Pikka juttu ise ausalt öeldes väga ei oskagi rääkida,kuna auto juures pole ise käinud.
Aga esmane registreerimine on olnud 02.01.1989 Veoautona.
Kere pidavat tugev olema,käigukasti pole all,ega sidurit,ega kardaani,need vaja ka veel külge panna.
Igatahes kuut tuleb pealt ära.Ja nagu mainitud tuleb ta sinist tooni.
Pikka juttu ise ausalt öeldes väga ei oskagi rääkida,kuna auto juures pole ise käinud.
Aga esmane registreerimine on olnud 02.01.1989 Veoautona.
Kere pidavat tugev olema,käigukasti pole all,ega sidurit,ega kardaani,need vaja ka veel külge panna.
Igatahes kuut tuleb pealt ära.Ja nagu mainitud tuleb ta sinist tooni.
Re: IZ 2715 .1989 aasta mossejumal
Kuudiga näeb palju ägedam välja !
Võin kohe öelda sulle mitu kohta, kust saad omale kuudiga mosu soetadaMartpoiss kirjutas:Kuudiga näeb palju ägedam välja !
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
ja mis kohad need oleks? Saan ühe masina välja ostetud, siis minu silmapiirile kerkib kohe kuudiga mosse.stern100 kirjutas:Võin kohe öelda sulle mitu kohta, kust saad omale kuudiga mosu soetadaMartpoiss kirjutas:Kuudiga näeb palju ägedam välja !
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Mul endal on "majandusauto" olemas ja mossesid ka kolm korda rohkem kui vaja on niiet hetkel tänan ei aga tean kelle poole pöörduda kui huvi tekibstern100 kirjutas:Võin kohe öelda sulle mitu kohta, kust saad omale kuudiga mosu soetadaMartpoiss kirjutas:Kuudiga näeb palju ägedam välja !
Ega need kuudiga autod veel otsa pole saanud. Kui omanik soovib kastikat, läheb kastikaks. Paari kuu jooksul katsuks kõigega ühele poole saada. Keretööd, käigukast alla jne.
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
seda krd ma vaatasin ,et tuttav õu
- mossejumal
Jah vanas kastika teemas oli juba juttu miks ta seal on.Te peaksite olema sellisel juhul seda aparaati seal näinud.Urukoer kirjutas:seda krd ma vaatasin ,et tuttav õu
eip,käisin viimati eelmine aasta,aga lähiajal kaen üle ,kui oma mossele järgi lähenmossejumal kirjutas:Jah vanas kastika teemas oli juba juttu miks ta seal on.Te peaksite olema sellisel juhul seda aparaati seal näinud.Urukoer kirjutas:seda krd ma vaatasin ,et tuttav õu
Nüüd vaja veel survekaga sammal maha pesta ja siis keretöödega pihta hakata.