Minu mõistus on otsa saanud. Probleem järgmine. Piduri peasilindri esimene kamber ei tõmba uut vedelikku peale. Peasilinder on võimendiga kahekambriline 412ne oma.

Tagumine (tagapidurite) kamber toimib ilusti, aga esimene keeldub korralikult töötamast. Esimesi pidureid õhutades pedaal põhja ei lähe, tagumisi õhutades vajub ilusti vastu põrandat.
Kui piduritorud peasilindri küljest ära keerata, pedaaliga pumbata ja seejärel näpp aukudele ette panna, on tunda et tõmbab vaakumisse. Pedaal tõuseb ülesse, aga vaakum jääb, ei tõmba uut vedelikku anumast peale. Ainult siis kui kompressoriga rõhk paaki lasta saab esimesse kambrisse ühtteist.
Kasutan selliseid mansette.

Need on küll teist tüüpi silindrile, aga olen nendega ka selle sama silindri tööle saanud.
Mansetid on paigaldatud täpsekt nii nagu raamatus.

Ainult mustas ringis asetsevad mansetid on asendatud ühe sellisega, mis on sinises ringis kuna kolb on teistsugune.

Panin isegi punases ringis oleva manseti ja tugiseibi vahele lisa seibi, et klapil ja mansetil oleks rohkem ruumi liikuda, aga ikka ei midagi.

Mansetid kõik on uued. Olen isegi pedaalikäiku proovinud reguleerida, miski ei näi aitavat. Kas tõesti need mansetid ei sobi sellele silindrile?
On kellelgi mingeid ideid või kogemusi kuidas probleemi lahendada?
Ette tänades
Silver