Izh 27151 "minikiisu"

Kirjuta oma mossest ja kommenteeri teiste omasid
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:

Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt

Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.

NB! AINULT MOSSED!!!
Vasta
Ralliedash

Izh 27151 "minikiisu"

Postitus Postitas Ralliedash »

Et alustada algusest peaks kohe ära mainima, et juba pörssapölvest on mul olnud nörkus kastimossede järgi. No on seksika välimusega auto. Nüüd, olles jöudnud omadega keskikka, tundus olevat paslik selline riistapuu endale ka löpuks soetada. Kasvöi aiapäkapikuks vöi nii. Ja sattusgi enne jaani osta.ee keskkonda müügile üks potensiaalne kandidaat. Kuna oksjon löppes pühapäeva öhtul ja minu jaoks on see aeg saunatamiseks, siis tegin pakkumise ära, lasin ankrust kruusi siidrit täis ja kobisin lavale. Suur oli üllatus kui saunast ära tulles avastasin et alghinna eest olin saanud järgneva masina omanikuks
Pilt
Emotsioonid laes, aga näe, kurat, auto baltiiskis, mina keske saaremaad ja siis tulid pühad ja siis oli müüja väljamaal ja siis sattusin ise komandeeringusse ja nii need nädalad veeresid. Löpuks juuli teises pooles sain ennast niikaugele, et läksin järgi. Müügis oli seisnud ja söidukölbmatuna kuid kaasa sai veokolmnurga. Plaan küps- sellega ära veangi. Kohale jöudes küll selgus, et parem esimene nurk avariiline ja veokonks ka deformeerunud, aga veidi kangi ja haamrit ja külge ta läks. Natuke söitu tanklasse, rehvid täis pumbata ja tuld virtsu poole.
Pilt
Vöi nohh, tuld on optimistlik. Pigem vaikselt höögudes, ilma nähtava leegita. Aga nohh, fakit, elu on seiklus. Vaikselt kodistades sain praamile ja eks löpuks kodu ka ja kusjuures nii täpselt, et hoovi peal ringi keerates rebis parempoolse veoaasa kere küljest lahti ära. Nüüd sai pandud joonele ühe teise sama tootja aiapäkapikuga ja hetkel tänu kroonilisele ajapuudusele ootab oma aega. Eks lähiajal lisan täpsemat infot ja plaanide ülevaate ja esmase puuduvate detailide nimekirja aga praeguseks kena öhtat.
Pilt
Vasta