Mida jõuluvana tõi....
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.
Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Mida jõuluvana tõi....
Njah huvitav kas jõuluvana mossemehi ka meeles pidas Minul Igatahes Jõuluvanaga nii sitad suhted, et juba aastaid ei taha ta mind mitte tundagi. Eks ma siis olin ise lastele jne.jõuluvana .
AZLK 2140 78a,AZLK 2140 76a,2xAZLK 2137 84a,izh412
Re: Mida jõuluvana tõi....
Mind sel aastal poputati millegipärast suure Kalevi sokolaadiga, ilusa Jäägermeistri pakiga ja mingi särk oli ka veel. Sokolaad on läinud
Vahetusfond:
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
- mossejumal
Autole sain areon smile lõhna ja endale palju komme
Mina olin hea laps: Mosse mootorile tihendikomplekt ja soojad talvesaapad.
Parim kingitus: pere tuli kokku.
Kaks raamatut, kaks raamatute kinkekaarti, lõhnaõlide kompekt ja šokolaad+sajaeegune.
Kunagi oli mul heleroheline 2140...
Mulle tõi jõluvana: VAZ 2101 veepumba, IZH mosse tagumise porikummi, 3 udulaternat.
Aus ülestunnistus, oleks raha tahtund aga oh well, alati on järgmine aasta
Aus ülestunnistus, oleks raha tahtund aga oh well, alati on järgmine aasta
MZMA 408 1964 ja AZLK 2140 1981