MZMA 401 1955 TiitS
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: MZMA 401 1955 TiitS
Esiots on küll nüüd viisakalt madalaks tehtud
Tagaotsa kohta nii palju: tagurpidi keeratakse vahele altpoolt kolmas leht ning vedrupakil tuleks lehed kinnitada vähemalt nelja kinnitusega, et vedrud ei annaks külgepidi liikuma ja asjal oleks ka mõtet jäikuse suhtes.(sellel tagurpidi lehel pead otsad teiste vastu tagasi tõmbama ikka). Samuti aitab selline tegevus kaasa sellele, et asfaldil järsku kohalt startides ei hakka tagasild nö hüppama.
Tagaotsa kohta nii palju: tagurpidi keeratakse vahele altpoolt kolmas leht ning vedrupakil tuleks lehed kinnitada vähemalt nelja kinnitusega, et vedrud ei annaks külgepidi liikuma ja asjal oleks ka mõtet jäikuse suhtes.(sellel tagurpidi lehel pead otsad teiste vastu tagasi tõmbama ikka). Samuti aitab selline tegevus kaasa sellele, et asfaldil järsku kohalt startides ei hakka tagasild nö hüppama.
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Hakkab looma vaikselt. Kuigi mina laseks veelgi madalamaks (kui šarniiri ja õõtsa vahele mingi vahejupp leiutada, oleks see võimalik?).
Taga võid vedru paki alumise (lühikese) lehe lihtsalt üles tõsta, saab ka madalamaks. Mina tegin vähemalt enda omal nii
TiitS-ult küsisid seda või minult?
Vedrupakis oli vist 7 lehte koos selle kõige lühema alumisega. Pealeht on isa juttude järgi 401 oma ja ülejäänud uuema mosse omad.
Enam eest madalamaks ei hakka laskma, muidu hakkab ratas vastu koopaäärt käima.
Enam eest madalamaks ei hakka laskma, muidu hakkab ratas vastu koopaäärt käima.
Eest on tõesti väga mõnus nüüd. Ennem oli sellise maasturi välimusega
Madalamalt on auto palju ilusam minu meelest:)
AZLK 2140 ´85a.
Vigursõit 2012,2013,2014,2015,2018 VIIMANE koht!
Vigursõit 2012,2013,2014,2015,2018 VIIMANE koht!