IZ 412 1979 Järvpõld
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: Iz 412 1979 Järvpõld
See oli nii tobe rikkumine. Oleks võinud hoiatusega piirduda, aga ei saanud inimese moodi rääkida nende ametnikega.
nojah.. krt 40 euri juba peaaegu 1 aasta kindlustustpartnermosse kirjutas:Ega sul ei jäägi muud üle kui sõita vastavalt LS-ile ! Sellega säästad mosse jaoks kindlustuse raha
Mul esimene auto ja juunis läks pool aastat 90 euri, niiet jahm. Tuleb vist seisma jätta pärast novembrit.SanderV kirjutas:nojah.. krt 40 euri juba peaaegu 1 aasta kindlustustpartnermosse kirjutas:Ega sul ei jäägi muud üle kui sõita vastavalt LS-ile ! Sellega säästad mosse jaoks kindlustuse raha
noh pole hullu, alguses on piin seda maksta, pärast juba kopikas tasuda seda kindlustuse raha.Järvpõld kirjutas:Mul esimene auto ja juunis läks pool aastat 90 euri, niiet jahm. Tuleb vist seisma jätta pärast novembrit.SanderV kirjutas:nojah.. krt 40 euri juba peaaegu 1 aasta kindlustustpartnermosse kirjutas:Ega sul ei jäägi muud üle kui sõita vastavalt LS-ile ! Sellega säästad mosse jaoks kindlustuse raha
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Loodame, et läheb nii. Ei taha küll oma venna jälgedes käia, kelle koef. on circa 2,8.
auch, seda saad jällegi vältida sellega et oled korralik liikleja aasta pärast koefitsent kukkub, nii kaua pead kannatamaJärvpõld kirjutas:Loodame, et läheb nii. Ei taha küll oma venna jälgedes käia, kelle koef. on circa 2,8.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Eks ma üritan vältida staatust "Noor ja rumal". Aga peaasi, et mu mosse oleks korras ja vajalikud sõidud sellega tehtud saaks. Olen õnnelik, sest viimasel ajal on auto kenasti käitunud ja kõik on tip-top.
By jarvpold at 2011-11-15
Re: IZ 412 1979 Järvpõld
Must võre jätab ülbema mulje, seega olen mina musta poolt. Samas kroomi peale on natuke jama värvida, kiht ei jää tugev ning kipub üsna ruttu maha kooruma.
AZLK 2140, 1978