АЗЛК 2140 06.05.1976 viirusboy
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: АЗЛК 2140 06.05.1976 viirusboy
Täna õnnestus saada lõpuks nii karbiliistud kui ka 1500 märk pagassi alla. Lisaks sain korraliku originaalraadio, sirged ja läikivad alumiiniumliistud salongi ukse äärtesse ja 2 piirikuga kindalaeka luugi. Kui vitsiks natuke rabistada, saaks ka külgmised parktuled.
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
Täna rookisin auto seest kolast tühjaks. Kui kõik hästi läheb, peaks varsti keretöödeks minema. Loodame siis parimat.
Pildid: http://fotoalbum.ee/photos/viirusboy/99074231
Pildid: http://fotoalbum.ee/photos/viirusboy/99074231
Moskvits - see on haigus, mida pole võimalik ravida. Peita saab ainult sümptomeid.
Väga lahedad jutud mõlemad Viirusboy!
Mulle meeldis eriti see kuidas 412 ostsid mis 408 osutus!!!!!
Eks see üks paras seiklus oliKats kirjutas:Väga lahedad jutud mõlemad Viirusboy!
Ja läinud ta ongi.
Ei tea kas uus omanik ise siin kasutajana eksisteeribki. Kui juhtub olemas olema, siis võib teemat jätkata
Ei tea kas uus omanik ise siin kasutajana eksisteeribki. Kui juhtub olemas olema, siis võib teemat jätkata