AZLK 2140 1980 HendrikR
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: AZLK 2140 1980 HendrikR
klaasplastist ma kl ei soovita teha kõlarile kasti. Nii palju kui ma olen jälginud helitehnika ehitamist autodesse, siis alati on kasutatud 10mm vineeri.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
- mossejumal
Täitsa õigus Moskiitol.Ikka korralikust vineerist,siis vatiiniga sisemus ja välja riie ja jääb ilus küll.
moskiito kirjutas:klaasplastist ma kl ei soovita teha kõlarile kasti. Nii palju kui ma olen jälginud helitehnika ehitamist autodesse, siis alati on kasutatud 10mm vineeri.
Klaasplastile viitasin ainult tagumise istme alla kasti tegemisel. Muidu kastid ikka puidust ja seinapaksus vastavalt valjuhääldile.mossejumal kirjutas:Täitsa õigus Moskiitol.Ikka korralikust vineerist,siis vatiiniga sisemus ja välja riie ja jääb ilus küll.
Klaasplastist kast järgib auto keerukat geomeetriat täpsemini ning kasti maht tuleb suurem. Kõlari puhul mõjutab suuresti just kasti maht bassihelide taasesitust. Loomulikult oleneb see ka valjuhääldist endast. Autos ruumiga just väga priisata ei ole, eriti kui tahad, et endale ja pagasile ka ruumi jääks. Nagu ma ütlesin, tegemist on kompromissiga ja eks iga inimene otsustab ise, mis talle tähtsam.
Et siis teeme uue teema kõlaritest mossesse?
AZLK 426(427) 1973
AZLK 2140 "Rallye" 1977
AZLK 2140 "Rallye" 1977
Võiks vast teha küll... Vaidlemist jaguks kauemaks.hard0 kirjutas: Et siis teeme uue teema kõlaritest mossesse?
10mm vineer on ilmselgelt vähe ja klaasplast on just materjal, mida saab edukalt kasutada keeruliste kõlarikastide valmistamisel (loomulikult mitu kihti ja omade nüanssidega).
oleneb ju millele ehitad, jackhammerile on 10mm muidugi vähe aga mingi suvalisele koksile kärab küll jusass kirjutas:Võiks vast teha küll... Vaidlemist jaguks kauemaks.hard0 kirjutas: Et siis teeme uue teema kõlaritest mossesse?
10mm vineer on ilmselgelt vähe ja klaasplast on just materjal, mida saab edukalt kasutada keeruliste kõlarikastide valmistamisel (loomulikult mitu kihti ja omade nüanssidega).
Just see "kärab küll" suhtumine ongi see, millega eksitakse. Asju tuleb korralikult teha, olgu odav valjukas või mitte... 70-80% helist sõltub ikkagi paigaldusest-kastist. Jackhammer on lihtsalt üks mõttetu kummipump - aga korralik 6,5 tolline midbass kindlasti tahab oluliselt rohkem, kui 10mm vineer. Loomulikult iga install on erinev, iga auto on erinev ja vahel tuleb teha kompromisse (nt. ei saagi kasutada paksemat vineeri), see siis üldiselt rääkides...SanderV kirjutas:oleneb ju millele ehitad, jackhammerile on 10mm muidugi vähe aga mingi suvalisele koksile kärab küll jusass kirjutas:Võiks vast teha küll... Vaidlemist jaguks kauemaks.hard0 kirjutas: Et siis teeme uue teema kõlaritest mossesse?
no ma kahtlen et sinna autosse korralik 6.5 tolline midbass läheb
Armatuuris sai ülejäänud tuled vahetatud(mõnus rohekas värv on pirnidel),talvine klaasipesuvedelik siis pandud ja lisatuled nüüd sai ka korda tehtud
Kohalikus "gettos" sai üks pilt tehtud(eriti pildi peale ei tahtnud jääda ümbrus )
Pilt töötavatest lisatuledest
Kohalikus "gettos" sai üks pilt tehtud(eriti pildi peale ei tahtnud jääda ümbrus )
Pilt töötavatest lisatuledest
Viimati muutis HendrikR, 12 Nov 2014 18:41, muudetud 1 kord kokku.
Igas korralikus peres peab olema vähemalt üks Moskvitš
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
Elus on 3 asja,mille nimel elada:seks,raha,Moskvich!
Tegelen autofotograafiaga! Kui soov saada enda autost ilusaid pilte,võta ühendust ja küsi lisainfot!
- mossejumal
Korralikult lekib we ?
Aga tegelt veel head heli saab siis kui kõik asjad on ühe ja sama firma oma .Näiteks lihtsalt paned kogu Alpine süsteemi sisse :Makk,kõlarid,korralikud juhtmed, tweetrid,ovaalid ja woofer ja võimendi kui midagit ägedamat veel siis genekas võimsam ja kondensaator ka süsteemile vahele.Võimendile veel suur jäme juhe ja kaitse ka vahele,siis saab hea .Mul kunagi oli iz412. blaupunkti komplekt täielik jura koguaeg põletas võime läbi,siis sai magnati woofer ja normaalne võim sisse,muidugi woofer oli nii suur et võttis terve pagassi ruumi ära,aga tümps oli nii seatud et sai liiga hea maanteel enam pagassi luuk kinni ei seisnud sai köiega kinni tõmmatud, .Aga oleneb mida ise kuulata ja mis soovid on.Kasti mossega olid sedasi kui teistele inimestele lasid väljas tümmi siis olid juba eraldi aku ka juba kastis ja suuremad kõlarid.
Aga nohh see vaid minu arvamus,pigem küsida juba kasutaja effelt,või siis nendelt kes tegelenud on sellega.Samas kogu muusika süsteem seadistatakse ka veel ära spetsjomm asjadega.
Aga kuna sul raudselt Facebooki konto ka,siis siin on ka midagit https://www.facebook.com/ASDcustoms?fref=ts
Aga tegelt veel head heli saab siis kui kõik asjad on ühe ja sama firma oma .Näiteks lihtsalt paned kogu Alpine süsteemi sisse :Makk,kõlarid,korralikud juhtmed, tweetrid,ovaalid ja woofer ja võimendi kui midagit ägedamat veel siis genekas võimsam ja kondensaator ka süsteemile vahele.Võimendile veel suur jäme juhe ja kaitse ka vahele,siis saab hea .Mul kunagi oli iz412. blaupunkti komplekt täielik jura koguaeg põletas võime läbi,siis sai magnati woofer ja normaalne võim sisse,muidugi woofer oli nii suur et võttis terve pagassi ruumi ära,aga tümps oli nii seatud et sai liiga hea maanteel enam pagassi luuk kinni ei seisnud sai köiega kinni tõmmatud, .Aga oleneb mida ise kuulata ja mis soovid on.Kasti mossega olid sedasi kui teistele inimestele lasid väljas tümmi siis olid juba eraldi aku ka juba kastis ja suuremad kõlarid.
Aga nohh see vaid minu arvamus,pigem küsida juba kasutaja effelt,või siis nendelt kes tegelenud on sellega.Samas kogu muusika süsteem seadistatakse ka veel ära spetsjomm asjadega.
Aga kuna sul raudselt Facebooki konto ka,siis siin on ka midagit https://www.facebook.com/ASDcustoms?fref=ts
Jamajutt. Kuidas kõlar peaks aru saama mis firma võimendist talle signaal saadetakse? Peaasi et signaal kvaliteetne ja sobiva võimsusega on.mossejumal kirjutas: Aga tegelt veel head heli saab siis kui kõik asjad on ühe ja sama firma oma.