Spets tööriistad Moskvitši remondiks
Spets tööriistad Moskvitši remondiks
Teadjamad võiksid nii sõnas,kui ka pildis teisi informeerida spetsiaalsetest remonditööriistadest Moskvitši jaoks. Ise olen pildilt näinud sellist tööriistakomplekti
Eriti pakub huvi rakis,millega rooliotstel saab peale sisu vahetust kaitsekorgi peale suruda.
Eriti pakub huvi rakis,millega rooliotstel saab peale sisu vahetust kaitsekorgi peale suruda.
Ikkagi inimene.
Mis sest,et muhulane
Mis sest,et muhulane
Re: Spets tööriistad Moskvitši remondiks
Heiki Rütman "Sõiduautode remont", Valgus, 1986.
Seal on väga palju mosse abinõude ja tõmmitsate jooniseid. Samuti erinevad näpunäited ja remondivõtted. GAZ, ZAZ ja VAZ-ile on ka üht-teist, aga mosse asjad on ülekaalus.
Seal on väga palju mosse abinõude ja tõmmitsate jooniseid. Samuti erinevad näpunäited ja remondivõtted. GAZ, ZAZ ja VAZ-ile on ka üht-teist, aga mosse asjad on ülekaalus.
AZLK 426(427) 1973
AZLK 2140 "Rallye" 1977
AZLK 2140 "Rallye" 1977
Ikkagi inimene.
Mis sest,et muhulane
Mis sest,et muhulane
Esimeses postituses olev komplekt endal olemas, kiidan!
Ravimatu haigus nimega Moskvich. Hetkel 5 x 412 , 2715, 426E, 2126, 408 pluss palju doonoreid.
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Kokku omanud 136 erinevat mosset.
Hoiame mosse rallikultuuri elus!
Meie tegemised rallirajal
Ootame toetajaid meie tegemistele rallispordis!
Küsimus suurele ringile.
Milline tänapäevases kaubanduses saadaolev klapivedru tõmmits-press mosule kõige sobilikum oleks? Ehk siis korralik ja mugavalt käsitsetav. Tore oleks illustreeriv pilt ja müügikoht-kohad ka
Milline tänapäevases kaubanduses saadaolev klapivedru tõmmits-press mosule kõige sobilikum oleks? Ehk siis korralik ja mugavalt käsitsetav. Tore oleks illustreeriv pilt ja müügikoht-kohad ka
Ikkagi inimene.
Mis sest,et muhulane
Mis sest,et muhulane
Mina kasutan siiani armsat puurpinki. Tööle ma teda ei pane. Kaas veidi viltu, paraja pikkusega "junn" klapi alla, hoovast vajutad ja tee mis tahad. Hoova võib lukustada või kaenla alla toppida. Muidugi peab olema padrunis väike "rakis".
Kaunitar 2015.
Kusjuures mõtlesin ise ka selle variandi peale. On olemas isegi selline puurpink,millel padrun liigub üles-alla keermelatil.Selle pingi daatumit pole siiani õnnestunud teada saada. Rooliotsi,sarniire on sellega marumugav teha. Krutid pinge peale ja ei pea nuputama,kuis hooba lukustada.BergIE kirjutas:Mina kasutan siiani armsat puurpinki. Tööle ma teda ei pane. Kaas veidi viltu, paraja pikkusega "junn" klapi alla, hoovast vajutad ja tee mis tahad. Hoova võib lukustada või kaenla alla toppida. Muidugi peab olema padrunis väike "rakis".
Aga mind siiski huvitab tõmmitsavariant praegu rohkem.
Ikkagi inimene.
Mis sest,et muhulane
Mis sest,et muhulane
Teed ise! Tald, kõver raud mille otsas mutter, polt, poldi otsas "rakis", teises otsas mutter millest keerad. Või siis kangi meetod. Mulle jäid muud variandid liiga keerulisteks-aeglaseks, eriti paigaldusel. Kellele ämm, kellele tütar! Usun, et Saad hakkama Edu!
Kaunitar 2015.
Ikkagi inimene.
Mis sest,et muhulane
Mis sest,et muhulane
412 esisilla/rooliliigendite/laagrite/käigukasti remondi tööriistade kohver.
Kohver on küll igati häää ja aus aga kuradima palju on jäetud tühja õhku siia.
Kohver on küll igati häää ja aus aga kuradima palju on jäetud tühja õhku siia.
Viimati muutis tanello2, 09 Veebr 2016 15:57, muudetud 1 kord kokku.
valge IZ412IE 1978 140MOC -taastub avariist
punane IZH 2715 1980 pirukas 450AHT
oranž IZ 412 1980 valmistub igapäevaseks liikluseks
mina müün/ostan/vahetan
punane IZH 2715 1980 pirukas 450AHT
oranž IZ 412 1980 valmistub igapäevaseks liikluseks
mina müün/ostan/vahetan