Räägin põgusalt siis ka Steyrist.
Eelmine aasta palju teha ei jõudnud. Juhipoolne küljekarp sai uus tehtud ja siit-sealt roostet eemaldatud.
Nüüd võtsin käsile teise poole karbi. Astmelauast oli järele jäänud ainult roostepuru. Selle lõikasin koos karbiga küljest ära. Astmelaudu tulevikus külge aretama ei hakka, kuna mulle meeldib ilma rohkem.
Tutvustan ka antud masina tagavedrustuse lahendust. Alles on jäetud üks peamine lehtvedru, mis hoiab silda kere küljes pikisuunaliselt. Külgsuunalist liikumist takistab paralleelvarras, mis kinnitub kere külge, nagu VAZ-il. Vedru ja amordi püstak pidi pärinema VW Golfilt, mille jaoks on kere külge tehtud päris korralikud vedrukannud. Lisaks on lehtvedruga paralleelselt veel ühed vardad, mis kinnituvad kere külge. Neid ei ole pildilt hästi näha
Pilte ka seestpoolt
Kapoti alt on näha ka esisilla lahendust
Kõige rohkem meeldib mulle selle sõiduki puhul ikkagi see katuseluuk
Üks murekoht on hetkel tagumise akna läbi roostetanud alumine serv.
Ise on sellist kumerat serva väga keeruline nullist ehitama hakata. Väga hea oleks saada kuskilt mõni sarnase profiiliga aknaava, millest neid kumeraid nurki oleks võimalik kasutada. Väga hea oleks M401 aknaava leida. Aga mulle tundub, et sarnase profiiliga on ka GAZ 51/52 tagaaken.
Et, kui kellegil pakkuda, võtke ühendust.