Avariid
Re: Avariid
Vot mart, seda sesimest tahtsin kunagi lisada aga bookmark kadus ära peale formatti.
Raudselt lasti Kombi ja sedaan a la 30 km/h kokku
Raudselt lasti Kombi ja sedaan a la 30 km/h kokku
Lagunes ära vist???
to mart: Väga ilusad pildid! Eriti esimene! Kust kohast sa leidsid muidu?
to mart: Väga ilusad pildid! Eriti esimene! Kust kohast sa leidsid muidu?
Kunagi oli mul heleroheline 2140...
Postitan 15 pilti õnnetustest. Mul tulid hirmuvärinad peale. Tugevad.
Hoiatan ka nõrganärvilisi!
Hoiatan ka nõrganärvilisi!
See on masendav, et selliseid asju juhtub. Puu kukub ilusale hästi hoitud autole peale ja viimane läheb mahakandmisele...
(http://kp.ua/daily/170909/194686/ Lisainfo, vene k.)
(http://kp.ua/daily/170909/194686/ Lisainfo, vene k.)
Ets kae! Kui ma ei eksi, siis vennad Uustulndid! Vana ununenud asi, ei mäleta seda enam üksikasju, aga meelde tuleb küll kunagine Evaldi jutt, kus ta rääkis sellest, et pani eelmise nädala rallil sillalt alla. Evald on tore mees, kunagi tegi ta mulle Kaugatoma rajal päris kiiret sõitu ZIL157'ga. See võis ka kusagil samal aastal olla.
http://www.gazeta.spb.ru/210397-0/ Seal on video ja venekeelne tekst.
Niipalju sain aru, et Mosse juht ei märganud Chevyt ja sõitis ette. Päris hull...
Miks ma nii palju siia postitan? Et ettevaatlikkus ei ununeks. Me sõidame ikkagi ühtede maailma kõige ohtlikumate autodega. Nende (eriti mu eelmistes postitustes) känkrate nägemise tõttu järgingi liikluseeskirju piinlikult täpselt. Tegelikult ei tahaks ma üldse kuulda uudiseid mosseinimeste õnnetustesse sattumisest. Ehk see teema paneb mõtlema ja päästab mõne elu...
Moskvitš rammis Haapsalus Lahe tänaval elumaja. 27.08.2011
Haapsalus sõitis täna pärastlõunal sõiduauto Moskvitš Lahe ja Suur-Liiva tänava nurgal sisse puust elumajja. Sõiduauto esiosa sai tugevalt kannatada, samuti oli suuri purustusi majal, inimesed kannatada ei saanud.
Kohal käis politsei, kes palus autojuhil alkomeetrisse puhuda. Praegu pole teada, kas juht oli joobes või mitte.
Õnnetuse hetkel juhi kõrval istunud mees rääkis sündmuskohal, et ei tea, miks õnnetus juhtus. Ta pakkus, et oma osa võis olla päikesel, mis Vasikaholmi poolt liikunud auto juhile näkku võis paista. Kiirus oli kõrvalsõitja hinnangul 40-50 km/h.
Moskvitšil oli küljes järjelkäru, millega mehed olid teel küttepuude järele.
Sama maja, mida auto rammis, olevat varemgi sel moel kannatada saanud, sest asub laugja kurve peal.
Haapsalus sõitis täna pärastlõunal sõiduauto Moskvitš Lahe ja Suur-Liiva tänava nurgal sisse puust elumajja. Sõiduauto esiosa sai tugevalt kannatada, samuti oli suuri purustusi majal, inimesed kannatada ei saanud.
Kohal käis politsei, kes palus autojuhil alkomeetrisse puhuda. Praegu pole teada, kas juht oli joobes või mitte.
Õnnetuse hetkel juhi kõrval istunud mees rääkis sündmuskohal, et ei tea, miks õnnetus juhtus. Ta pakkus, et oma osa võis olla päikesel, mis Vasikaholmi poolt liikunud auto juhile näkku võis paista. Kiirus oli kõrvalsõitja hinnangul 40-50 km/h.
Moskvitšil oli küljes järjelkäru, millega mehed olid teel küttepuude järele.
Sama maja, mida auto rammis, olevat varemgi sel moel kannatada saanud, sest asub laugja kurve peal.