Su töö ees jätkuvalt müts maha! St kena plekitöö, kenad keevitused. Samas jätkuvalt on mul kahju, et Sa nii tõsiseks ja kvaliteetselt teostatavaks projektiks haruldasemat masinat ei võtnud. St mõned aastakümned varasemat

Sellised sõnad kindlasti motiveerivad projektiga jätkamist, tänan! See mosse lihtsalt sattus mulle kätte iseenesest, muidu ehk oleksingi midagi haruldasemat ette võtnud.
kandvate osade lõiked tee diagonaalsed. Et liitekeevitus hajuks pikemale jupile
See on hea idee muidu, aga kuna ma kasutan 2mm plekki poolraamide jaoks, siis ei tohiks probleemi olla. Lisaks on erinevad poolraami tükkide keevitused mul nihkes, et keevis päris risti läbi ei oleks.
mitmekihilistele plekkidele (st vedrukinnitus-poolraam) lase kihtide vahele nt zn-krunti.
Olin suht omas mullis ja ei tulnud pähe, et sinna vahele seda lasta.

Õnneks olid mõlemad pinnad roostest puhtad, loodan, et see ei hakka probleeme tekitama
Kui saladus ei ole, siis mis tööriistu kasutad?
Mul on see kõige odavam vändaga sikemasin ja kõige odavam venitus/kahandusmasin. Selle kombinatsiooniga saab juba väga palju asju teha, vaja lihtsalt veidi loovust ja kastist välja mõtlemist. Painutuspinki kunagi hakkasin ehitama, aga seisavad siiamaani jupid kusagil kanalis.

Painutuste tegemiseks vana hea pruss, eri suuruse ja kujuga klotsid, pitskruvid ja puuhaamer.