Suurest aktsioonist siis...
ühel nädalavahetusel hakkasime mossel roolikarppi maha võtma. Varasemalt sai sõpradega juba kokku lepitud, et teeme "meeste garaaśiõhtu". Soe garaaś, õlled, sakumm jne...

Õllestena läks meil kogu see lammutamine ja roolikarbi eemaldamine nii ladusalt, et tegime rohkelt õllepause.
Nii palju kui mina sellest mäletan, siis kella viieks hommikul oli meil karp käes ja kõik olid õnnelikud.
Täna siis... nädal hiljem läksin uue karbiga garaaśi ja mõtlesin, et mis seal hullu ikka ja viskan külge. Aga ei... täitsa pekkis, aga ei mäleta mis valemiga see sealt ära tuli ja veel vähem, et kuidas see peaks läbi selle ussipesa sinna tagasi minema. No ülemõistuse... venelane hakkas vist autot ümber roolikarbi ehitama, selleks et muidu lammuta kapotialune molekulideks et midagi juhtuma seal hakkaks. Igatahes vandusin seal päris jõhkralt ja närv oli enda peale nii must, et vindisena seda nokkima hakkasime ja enam ei mäleta kuidas asjad käisid. Enam ei kuritarvita alkohoolse maiguga võlujooke remondi ajal, sest nagu näha siis see maksis mulle kätte.
Sinna mootori vahele ma ta lõpuks sain kui olin vihast juba pooltuim ja ei andnud enam endale aru, et mida teen.
Lõpp hea kõik hea... kuigi võiks veel parem olla!